9ο Rally Χανίων: Όλα έτοιμα…

Κανένα σχόλιο

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 9ου Rally Χανίων, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Απριλίου, στα Χανιά. Ο αγώνας είναι ο πρώτος της χρονιάς για το Έπαθλο οδηγών – συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης και βαθμολογικά προσμετρά με συντελεστή δύο (2). Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Λέσχης αυτούσιο:

Η Α.Λ.Α. Χανίων διοργανώνει στις 4 και 5 Απριλίου 2009 το 9ο Rally Χανίων. Χορηγοί του αγώνα είναι η “BMW Μυλωνάκης Α.Ε.” και οι “Εξατμίσεις Φωταράς”. Ο αγώνας αποτελείται από 6 ασφάλτινες ειδικές διαδρομές (3 επαναλαμβανόμενες) που θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Απριλίου, ενώ το βράδυ του Σάββατου 4 Απριλίου θα διεξαχθεί πανηγυρική εκκίνηση. Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 137 χλμ., εκ των οποίων οι ειδικές διαδρομές έχουν μήκος 57,5 χλμ.

"Sponsored links"

Η Λέσχη παρέχει στα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δωρεάν διαμονή το Σάββατο βράδυ 4 Απριλίου (οδηγός-συνοδηγός), ενώ στα εκτός Κρήτης πληρώματα προσφέρει επιπλέον 30% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της ΑΝΕΚ και πριμ εκκίνησης. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009 και ώρα 20.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της Λέσχης (2821086756, 2821074896, 2821088705) καθώς και να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της (www.alahanion.gr).

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live