Ημερίδα «ζητήματα εμπορίας, διάθεσης & διακίνησης νωπών οπωροκηπευτικών»

Κανένα σχόλιο

Ημερίδα – ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Από τον Αγρότη στον Καταναλωτη: Ζητήματα Εμπορίας, Διάθεσης και Διακίνησης Νωπών Οπωροκηπευτικών» διοργανώνει σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πειραιά. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηρακλείου στο Νομαρχιακό Μέγαρο και ώρα 10:00π.μ.

Στην ημερίδα συμμετέχουν Αγροτικές Οργανώσεις και Συνεταιρισμοί του Νομού Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, έμποροι οπωροκηπευτικών, πωλητές λαϊκών αγορών, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή των Νομαρχιών Ηρακλείου και Πειραιά.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

"Sponsored links"

10:00π.μ. Έναρξη

10:00 – 10:30π.μ. Χαιρετισμοί:

 • Ομιλία Νομάρχη Ηρακλείου, κ. Βαγγελιώς Σχοιναράκη – Ηλιάκη
 • Ομιλία Νομάρχη Πειραιά, Γιάννη Μίχα

10:30 – 11:30π.μ. Ομιλίες

 • Εκπρόσωποι Αγροτικών Συνεταιρισμών
 • Εκπρόσωπος Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών
 • Εκπρόσωπος Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών

11:30 – 11:45π.μ. Διάλειμμα

11:45 – 12:30 Παρεμβάσεις συμμετεχόντων

12:30 Κλείσιμο

 • Νομάρχης Πειραιά
 • Νομάρχης Ηρακλείου
 • Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

  Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

  Η απάντησή σας

  Το email σας δεν δημοσιεύεται.

  ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live