Οδηγίες από τη Νομαρχία Ρεθύμνου όσον αφορά τα καταστήματα STOCK & OUTLET

Κανένα σχόλιο

Τα καταστήματα STOCK για να μην περιπλανάται το καταναλωτικό κοινό, είναι υποχρεωμένα όπως σε κάθε πραγματοποιούμενη διαφήμιση τους να επισημαίνουν ότι τα είδη που διαθέτουν αποτελούν παλαιά αποθέματα, ή ελαττωματικά κατά περίπτωση. Στις πινακίδες θα πρέπει να αναγράφουν  μόνο την συγκεκριμένη τιμή πώλησης για προϊόντα που δεν είναι δικά τους, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αναγράφουν την ισχύουσα και την παλαιά τιμή, καθώς επίσης και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους (ελάττωμα, μέρος αποθέματος κ.λ.π )

Σύμφωνα επίσης με  Διατάξεις της Α.Δ 14/89 απαγορεύεται η σφαγή αρνιών και κατσικιών , των οποίων το βάρος κατά ζωντανό ζώο, ανέρχεται για τα αρνιά μέχρι 13 κιλά και μέχρι 11 κιλά για κατσίκια, κατά το χρονικό διάστημα δεκατρείς (13) ημέρες πριν την Κυριακή του Πάσχα.  Με βάση τα παραπάνω ειδικά για το φετινό Πάσχα η σφαγή των μικρόβαρων αρνιών και κατσικιών, επιτρέπεται μόνο κατά το χρονικό διάστημα 14-04-08 έως και 26-04-08 

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live