Από τις Δημόσιες Επενδύσεις θα χρηματοδοτεί η μελέτη για τα Λευκά Όρη

Κανένα σχόλιο

Στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων θα ενταχθεί μετά τις σχετικές διαδικασίες η χρηματοδότηση μελέτης για την ανάπτυξη – προστασία των Λευκών Ορέων απαντά η Υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη στη σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Χανιώτης Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης.

«Σε απάντηση ερώτησής σας – αναφέρει η κ. Κατσέλη – σας γνωστοποιούμε ότι επεξεργαζόμαστε το αίτημα αυτό ώστε να εξευρεθεί η καταλληλότερη διαδικασία κατάρτισης & ένταξής της στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.»

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live