Η Λούκα Κατσέλη το Σάββατο στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Η Ν.Ε. Χανίων του ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΕΙ πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010» Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ.Λούκα Κατσέλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Ε.Β.Ε.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων το Σάββατο 6 Μαρτίου 2010 και ώρα 5.30 μ.μ. παρουσία της Υπουργού ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Κας ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live