Να καταθέσει στην εξεταστική για τη SIEMENS ζήτησε ο Χρ. Μαρκογιαννάκης

Κανένα σχόλιο

Ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έστειλε προς τον Πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση της υπόθεσης “SIEMENS” στο σύνολό της» την ακόλουθη επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε,

Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον τις εργασίες της Επιτροπής σας και ιδιαίτερα  ό,τι αφορά την έρευνα σας γύρω από το σύστημα C4I, το οποίο εν πολλοίς χειρίστηκα από τη θέση του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών.

"Sponsored links"

Είναι προφανές ότι οι καταθέσεις των διαφόρων μαρτύρων στηρίζονται σε αποσπασματική γνώση του συγκεκριμένου θέματος, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα παρασύρονται και συνάδελφοι που συμμετέχουν στην Επιτροπή και προβαίνουν σε ατυχείς δηλώσεις, οι οποίες δίνουν λαβή σε κακεντρεχή δημοσιεύματα.

Ενόψει αυτών, παρακαλώ πολύ όπως κληθώ στην Επιτροπή σας το ταχύτερο δυνατό προκειμένου να πω την άποψη μου σχετικά με την εξέλιξη του συστήματος C4I, για την οποία, θέλω να πιστεύω, ότι σε κάθε περίπτωση έχω πληρέστερη γνώση από πολλούς από όσους μέχρι σήμερον έχουν προσέλθει ενώπιον σας.

Με εκτίμηση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live