Έλεγχος μέτρων πυροπροστασίας στο Jumbo

Κανένα σχόλιο

Σε συνέχεια της παραπάνω σχετικής και μετά από έλεγχο που αρμόδιοι υπάλληλοι πραγματοποίησαν στην εταιρεία συναρμολόγησης- ανασυσκευασίας παιχνιδιών με έκθεση και πρατήριο ιδιοκτησίας JUMBO Α.Ε. που βρίσκεται στο Μακρύ Τοίχο Δήμου Νέας Κυδωνίας Χανίων διαπιστώθηκαν τα παρακάτω:

  1. Υπάρχουν επεκτάσεις στο ισόγειο και στον όροφο περίπου 700m2 χωρίς να έχει ληφθεί κανένα μέτρο και μέσο πυροπροστασίας
  2. στο πυροδιαμέρισμα του κλιμακοστασίου στο β’ όροφο υπάρχουν ανοίγματα με πυράντοχα περιμετρικά
  3. Οι πυροσβεστήρες δεν είναι κρεμασμένοι σε ύψος 1.10μ. από το έδαφος αλλά τοποθετημένοι στο πάτωμα και όχι σε ευδιάκριτα σημεία
  4. δεν έχουν τοποθετηθεί όλα τα σήματα εξόδου.
  5. Το μόνιμο υδροδοτικό δεν έχει συντηρηθεί δεν υπάρχει φορτιστής για την μπαταρία και η δεξαμενή πετρελαίου του κινητήρα εσωτερικής καύσης είναι σχεδόν άδεια.

Ανακαλούμε το Πιστοποιητικό πυροπροστασίας και ορίζουεμ στην ιδιοκτήτρια εταιρεία προθεσμία τριάντα (30) ημερών για την υποβολή νέας μελέτης σύμφωνα με το 71/88 Προεδρικό Διάταγμα. Το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων, ο Δήμος Νέας Κυδωνίας ο Εισαγγελέας Πλημ/κών Χανίων παρακαλούνται για τις δικές τους παραπέρα ενέργειες.

"Sponsored links"

Ο Αν. Διοικητής
Νικόλαος Εμμ. Σκουλούδης
Επιπυραγός

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live