Πρωταθλητές Κρήτης στην ποδηλασία Χαιδεμενάκης, Tζωρτζάκης και Πελεκανάκης

Κανένα σχόλιο

Με το δεξί ξεκίνησαν την αγωνιστική χρονιά οι αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES. Το τοπικό πρωτάθλημα αποτελούσε τον πρώτο σταθμό της φετινής χρονιάς και παρά την κούραση των αθλητών που βρίσκονται ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας καθώς ακολουθεί ένας μαραθώνιος από αγώνες έως τον Οκτώβριο κατάφεραν να κερδίσουν και τις δύο πρωτιές στην κατηγορία Ανδρών και την μία στην Μάστερ.

Αναλυτικότερα στους παίδες ο Κακαβελάκης Γιάννης ήταν 3ος στην ατομική χρονομέτρηση και στην αντοχή και ο Κορτσιδάκης Μιχάλης κατατάχθηκε 6ος στην ατομική χρονομέτρηση. Στην κατηγορία Μάστερ στην ατομική χρονομέτρηση ο Ψαραδάκης Γιάννης ήταν 2ος, ο Διγαλάκης Γιώργος  4ος , ο Ανεσιάδης Χρήστος 5ος και ο Πελεκανάκης Χρήστος 6ος. Στον αγώνα αντοχής ο Πελεκανάκης Χρήστος αν και επανεμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στους αγώνες κατάφερε και τερμάτισε 1ος με μεγάλη διαφορά ενώ στην 4η και 5η θέση ήταν οι συναθλητές τους Ανεσιάδης Χρήστος και Ψαραδάκης Μανόλης.

Στην κατηγορία ανδρών ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης συνεχίσε την παράδοση του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES  που κερδίζει την ατομική χρονομέτρηση τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ ο Ταμπακάκης Νίκος ήταν 5ος. Στον αγώνα αντοχής ο Χαιδεμενάκης Δημήτρης διέλυσε όλες τις τακτικές των αντιπάλων του που είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα και κατέκτησε την πρώτη θέση με εκπληκτική επίθεση στο τελευταίο χιλιόμετρο, 4ος ήταν ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live