Σαρωτικοί οι υγειονομικοί έλεγχοι από τη Ν.Α. Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Ογδόντα έναν (81) υγειονομικούς ελέγχους καταστημάτων, ρύπανσης του περιβάλλοντος και ανθυγιεινών εστιών πραγματοποίησαν οι επόπτες δημόσιας υγείας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου για το μήνα Φεβρουάριο. Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε τριάντα δύο (32) επιχειρήσεις του Νομού Ηρακλείου και οχτώ (8) υποθέσεις στάλθηκαν στον Εισαγγελέα. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις έγινε εισήγηση στον αρμόδιο Δήμο για ανάκληση της άδειας λειτουργίας των επιχειρήσεων και συντάχθηκαν εκθέσεις υγειονομικών παραβάσεων, ενώ σε άλλες έγιναν αυστηρές συστάσεις προκειμένου οι υπεύθυνοι να συμμορφωθούν άμεσα με όσα ορίζει ο κώδικας υγειονομικής νομοθεσίας.

Σε δηλώσεις της η Νομάρχης Ηρακλείου, κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη, τόνισε:

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το έργο μας στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου ξεκαθαρίσαμε τον τρόπο λειτουργίας μας σε σχέση τόσο με τη δημόσια υγεία, όσο και με την αγορά. Οι έλεγχοι αυτοί γίνονται από την πρώτη στιγμή και φυσικά συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, με σκοπό να προστατεύσουν και τους ίδιους τους επιχειρηματίες, αλλά πάνω απ’ όλα τους καταναλωτές και τη δημόσια υγεία των πολιτών μας.

"Sponsored links"

Έτσι λοιπόν ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των ελέγχων για να ενημερώσουμε τους πολίτες αφού, όπως έχουμε επισημάνει, επιθυμούμε οι άνθρωποι, οι οποίοι επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον τόπο μας, να λειτουργούν με βάση τη δεοντολογία και με σεβασμό απέναντι στους πολίτες. Οι υπηρεσίες μας βρίσκονται παντού ανά πάσα στιγμή, παρά το γεγονός ότι είναι υποστελεχωμένες. Ως Νομαρχιακή Αρχή έχουμε μια στενή και άριστη συνεργασία με τους υπηρεσιακούς μας παράγοντες με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την προστασία του καταναλωτή.»

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live