Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη για υπόθεση εξέγερσης κατά πλοιάρχου τον Σεπτέμβρη του 2011

Κανένα σχόλιο

Η Ολομέλεια της Βουλής θα αποφασίσει αν θα αρθεί η ασυλία του βουλευτή Χανίων και Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για υπόθεση “εξεγέρσεως κατά της εξουσίας του πλοιάρχου” του πλοίου Σαμαριά στις 6 Σεπτεμβρίου 2011.

Όπως αναφέρει το έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων ο Παύλος Πολάκης μαζί με ομάδα άλλων ατόμων απαίτησαν από τον πλοίαρχο να αποπλεύσει παρά του ότι το πλοίο τελούσε υπό απαγόρευση απόπλου.

Ο Παύλος Πολάκης στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook αναφέρει για τη συγκεκριμένη υπόθεση:

"Sponsored links"

Μόλις ενημερώθηκα ότι διαβιβάζεται από την Εισαγγελία Χανίων αίτημα για άρση ασυλίας μου λόγω πρόκλησης σε εξέγερση, στάση κλπ.

Πρόκειται για την ιστορία με τον εγκλωβισμό 650 τουριστών στην έξοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς λόγω της αιφνίδιας και αδικαιολόγητης απαγόρευσης απόπλου 80 πλοίων σε όλη την Ελλάδα από τον τότε υπουργό Χρυσοχοϊδη στις 6 Σεπτεμβρίου 2011, τους οποίους οδηγήσαμε με ασφάλεια στο λιμένα της Χώρας Σφακίων εγώ ως δήμαρχος μαζί με κάτοικους της Αγ. Ρουμέλης και εκπροσώπους της εταιρείας υπερβαίνοντας γραφειοκρατικές διαδικασίες και γλιτώνοντας από περαιτέρω δυσφήμιση τον τουρισμό της περιοχής μας και της Κρήτης συνολικά.

Τυχαίος ο χρονισμός;

Δείτε το έγγραφο:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live