20.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

ΑΝΕΚ LINES: Καλοτάξιδη η πορεία των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020

Ημερομηνία:

Η ΑΝΕΚ LINES με πίστη στο «ευ αγωνίζεσθαι», αφουγκραζόμενη την τοπική κοινωνία, στέκεται διαχρονικά στο πλευρό των νέων αθλητών, μετατρέποντας ως αρωγός τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

Για ακόμα μία χρονιά, η ΑΝΕΚ είναι περήφανη για τους διακεκριμένους πρωταθλητές των Χανίων- του “ΓΥΜΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, του “ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ” και του Ποδηλατικού  Συλλόγου “ΤΑΛΩΣ- ΑΝΕΚ LINES”, που σε λίγες ώρες “ανοίγουν πανιά”  και ξεκινούν το ταξίδι για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο 2020.

Η ΑΝΕΚ LINES εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη στον έμπειρο δρομέα Κώστα Δουβαλίδη, στους σταθερά διακεκριμένους σφυροβόλους Χρήστο Φραντζεσκάκη και Μιχάλη Αναστασάκη, στα γνωστά «δελφίνια των Χανίων», Άννα Ντουντουνάκη & Απόστολο Παπαστάμο και στον ακούραστο Πολυχρόνη Τζωρτζάκη που διαπρέπει στην ποδηλασία.

anek

 

Η ΑΝΕΚ LINES στέκεται με συνέπεια,  πάνω από μισό αιώνα, στο πλευρό των αθλητών του τόπου. Αναγνωρίζοντας ότι η αθλητική προετοιμασία όλων, έλαβε χώρα σε μία περίοδο πρωτόγνωρη, με απανωτές προκλήσεις, συμπλέει περήφανα με τους πρωταθλητές των Χανίων, και εύχεται καλοτάξιδη η πορεία τους για το βάθρο της 32ης Ολυμπιάδας του Τόκυο!

Η ΑΝΕΚ, υπερήφανη για την συμμετοχή όλων των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες,  εύχεται από ψυχής,  καλοτάξιδος ο στόχος για την κορυφή!

anek

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ρωσία προειδοποιεί το ΝΑΤΟ σε περίπτωση που στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία

Η Ρωσία δήλωσε σήμερα πως τυχόν αποστολή στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία θα ήταν «εξαιρετικά...

ΗΠΑ: Το 56% των Δημοκρατικών πιστεύουν ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα

Ακόμα και στις ΗΠΑ, χώρα η οποία παραδοσιακά στηρίζει αμέριστα...

“Την 9η Μαΐου τιμάμε την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών αγωνιζόμενοι για Δικαιοσύνη”

Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς...