Παραμύθια από όλο των κόσμο στα Πευκάκια της Νέας Χώρας σε τέσσερις γλώσσες

Κανένα σχόλιο

Παραμύθια Χωρίς Όνομα: Από την ομάδα γονέων του αυτοδιαχειριζόμενου λόφου Καστέλι, στο πλαίσιο των δράσεων με άλλες ομάδες και συλλογικότητες!

Kαθώς η ομάδα «βιβλία χωρίς σύνορα», πραγματοποιεί το στήσιμο δανειστικών βιβλιοθηκών στις γειτονιές και στα χωριά, σε χώρους όπως μπακάλικα, φούρνους, μίνι μάρκετ, δίνοντας δυνατότητα σε παιδιά ξένα και ντόπια που δεν έχουν τη πρόσβαση σε κάποιες βιβλιοθήκες που ήδη υπάρχουν…

… με αφορμή αυτό το εγχείρημα, διοργανώνουμε μαζί μία βραδιά παραμυθιού!

"Sponsored links"

Με παραμύθια από όλο των κόσμο, στα Πευκάκια της Νέας Χώρας, θα διαβαστούν παραμύθια σε τέσσερις γλώσσες: αραβικά, αλβανικά, σερβικά και ελληνικά!

Τα παραμύθια θα ηχογραφηθούν για χρήση στο ραδιόφωνο .

Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 19:00

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live