Συνεχίζουν τον αγώνα

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζεται ο αγώνας των κατοίκων στην Χαλέπα ενάντια στην εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε πολυκατοικία της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό, η εγκατάσταση έγινε μετά από προσφορά που αποδέθηκε ο ιδιοκτήτης της εν λόγω πολυκατοικίας αντιμίσθιου 1500 ευρώ μηνιαίως.

Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι οι κεραίες μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία τους και ζητούν την εγκατάσταση κυψελών

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live