Χιλιάδες μπάλες στα σχολεία όλης της Κρήτης από την Περιφέρεια Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Κρήτης με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού ανακοινώνει δια του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργου Πιτσούλη την πρώτη δράση της για την ενίσχυση του σχολικού αθλητισμού με τη διανομή σε όλα τα σχολεία της Κρήτης, με χιλιάδες μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και άλλου εξοπλισμού.

Σε μήνυμά του ο κ. Πιτσούλης αναφέρεται παράλληλα στο σημερινό εορτασμό της Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού ( 3η Οκτωβρίου) , επισημαίνοντας τις ηθικές αξίες του αθλητισμού  και τα οφέλη της άσκησης στην υγεία και στην ανάπτυξη των παιδιών. Συγκεκριμένα ο ΑντιπεριφερειάρχηςΓιώργος Πιτσούλης στο μήνυμα – δήλωσή του αναφέρει :

«Ο αθλητισμός και η άσκηση συμβάλλουν στην ανάπτυξη των παιδιών τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μέσα από τον αθλητισμό δίνεται η δυνατότηταστα παιδιά να εκφραστούν και να ξεκινήσουν το μεγάλο ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού τους έχοντας ως εφόδιο τις ηθικές αξίες του αθλητισμού, που είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της προσωπικότητας τους.Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την ΠεριφερειακήΔιεύθυνσηΕκπαίδευσης Κρήτης και τα τμήματα φυσικής αγωγήςπροχωρά στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση δράσεων  που ως στόχο θα έχουν την ενίσχυση και τη διάχυση του αθλητικού ιδεώδους στα σχολεία.

"Sponsored links"

Με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού η Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει την πρώτη δράσης της για την ενίσχυση του σχολικού αθλητισμού, που αποτελεί ηδιανομή εξοπλισμού (μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ και σετ με εξιδεικευμένο εξοπλισμό για την εκμάθηση των αγωνισμάτων του στίβου “ KidsAthletics”) σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσηςτης Περιφέρειας Κρήτης».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live