19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: Άμεσα μέτρα για να μην γίνει το έκτο κύμα «τσουνάμι»

Ημερομηνία:

Την άποψη ότι το έκτο κύμα ήρθε νωρίτερα από ότι το περίμεναν οι ειδικοί εξέφρασε το πρωί της Πέμπτης (30/6) ο Νίκος Καπραβέλος.

Ο διευθυντής ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» παράλληλα σημείωσε ότι είναι άμεση ανάγκη να παρθούν κάποια μέτρα για να μην πάρει επικίνδυνες διαστάσεις.

«Το περιμέναμε το νέο κύμα του κορωνοϊού και λέγαμε “προσέξτε τα ακραία χαλαρωτικά μέτρα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Καπραβέλος σημείωσε ότι πρέπει να μπουν υγειονομικά πρωτόκολλα, αν θέλουμε να ελέγξουμε την πανδημία και πρόσθεσε ότι έχει αρχίσει να ασκείται πίεση στο σύστημα.

Επίσης, τόνισε ότι η νέα παραλλαγή έχει σοβαρές επιπτώσεις στις μεγάλες ηλικίες.

«Κανείς από αυτούς που ήρθαν χθες στο νοσοκομείο δεν είχε κάνει την 4η δόση», ανέφερε ο Νίκος Καπραβέλος.

«Προφανώς και προτείνω μέτρα για να έχουμε ήρεμο καλοκαίρι. Το πρόβλημα αρχίζει και παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Πριν γίνει “τσουνάμι“, που θα μας καταστρέψει με τους σκληρούς δείκτες, πρέπει να λάβουμε μέτρα», δηλαδή χρήση μάσκας και έστω ένα τεστ για τους τουρίστες, πρότεινε κλείνοντας ο Νίκος Καπραβέλος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...