Δε λέει να δροσίσει – Στους 40,2 °C σκαρφάλωσε ο υδράργυρος στην Κρήτη

Δε λέει να δροσίσει στην Κρήτη, καθώς για μια ακόμα ημέρα αρκετά υψηλές ήταν οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στο νησί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι και σήμερα ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 40 °C, ενώ τόσο στα ανατολικά όσο και στα δυτικά της Κρήτης, η θερμοκρασία πήρε την ανιούσα.

Σύμφωνα με τον πίνακα από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι έξι από τις οκτώ περιοχές της χώρας με τις μέγιστες  θερμοκρασίες ημέρας,  βρίσκονται στην Κρήτη.

Στο Πετροκεφάλι το θερμόμετρο έδειξε 40,2 °C, ακολούθησε η Πλώρα με 39,6 °C, η Γόρτυνα με 39,4 °C, ο Σίβας με 39,1 °C, το Ελαφονήσι με 38,9 °C και η Ιεράπετρα με 38 °C.

 

 

 

Δείτε τον χάρτη

θερμοκρασίες

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.