Έγινε η απονομή των πιστοποιητικών του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Έγινε η απονομή των πιστοποιητικών σπουδών στους σπουδαστές του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, τμήμα Χανίων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και αφορούσε τη διδακτική περίοδο 2018 – 19.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

“Σε αυτή την διδακτική περίοδο στο τμ. Χανίων, πραγματοποιήθηκαν 3 κύκλοι μαθημάτων με αντίστοιχες θεματικές ενότητες. Τα μαθήματα παρακολούθησαν 600 πολίτες των Χανίων, οι οποίοι για μια ακόμη φορά επέλεξαν και εμπιστεύτηκαν το Α.Λ.Π. για την προσωπική τους ανάπτυξη.

"Sponsored links"

Ως Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε για την επιλογή τους να ενταχθούν στην μεγάλη ομάδα της διά βίου εκπαίδευσης του Α.Λ.Π. και να βιώσουν έτσι μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία.

Τους ευχόμαστε δε την έγκυρη επιστημονική γνώση που αποκόμισαν από τους εξαίρετους εισηγητές μας, να καταφέρουν την μετατρέψουν σε μάθηση, και να βελτιώσουν  έτσι την καθημερινή ζωή τους, που είναι  και ο μοναδικός στόχος μας ως Α.Λ.Π.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά, την Περιφέρεια Κρήτης, και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια, την Τράπεζα Χανίων, για την φιλοξενία των μαθημάτων μας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της, καθώς και τους εισηγητές του προγράμματος, οι οποίοι ήταν όλοι τους ξεχωριστοί και υπέροχοι.

Τέλος ευχαριστούμε για την φροντίδα της άψογης εκτέλεσης του προγράμματος, την συντονίστρια στο συγκεκριμένο τμήμα, κυρία Κατερίνα Σταγάκη, την γραμματεία κυρία Ελένη Γεωργιάδη, καθώς και τον υπεύθυνο της αίθουσας της Τράπεζας, κύριο Ιάκωβο Ρούσσο και τις υπαλλήλους της Τράπεζας, για την άψογη συνεργασία.

Υπενθυμίζεται ότι το Α.Λ.Π. ξεκίνησε την λειτουργία του το 2005 στα Χανιά της Κρήτης, μετρά ήδη 14 χρόνια ύπαρξης και αποτελεί, κατά κοινή ομολογία, το πιο πετυχημένο παράδειγμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας. Σήμερα λειτουργεί 8 τμήματα πανελλαδικά και συγκεκριμένα στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στην Αθήνα(κέντρο), στο Μαρούσι και στην Θεσσαλονίκη, και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο στην νέα διδακτική περίοδο.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις