Έδιωξαν τους εκπροσώπους της εταιρείας λαϊκής βάσης για τις ΑΠΕ από το Σέλινο

Κανένα σχόλιο

Κακήν κακώς έφυγαν από το Σέλινο εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας για ίδρυση εταιρείας λαϊκής βάσης για τη δημιουργία πάρκων με ανεμογεννήτριες στα βουνά της Κρήτης.

Όπως μας πληροφόρησαν, πολίτες από το Σέλινο δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί εκδήλωση σχετικά με την πρωτοβουλία ίδρυσης εταιρείας λαϊκής βάσης από φορείς του νομού Χανίων για τη διαχείριση των ΑΠΕ στην Κρήτη ενώ επεισόδιο δημιουργήθηκε και με τον Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο.

Σύμφωνα με όσους αντιδρούν στο σενάριο ίδρυσης εταιρείας λαϊκής βάσης, δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με τη διαχείριση των βουνών από πολυεθνικές αφού και πάλι θα δεσμευτούν τα νερά της περιοχής ενώ θα δοθεί ο ίδιος ακριβώς αριθμός αδειοδοτήσεων, ενάντια στη θέληση των κατοίκων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Ό,τι να 'ναιΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12:00 pm - 2:00 pmμε τον Μάνο Βουλαρίνο και Πέτρο Νικολάου
    Ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου σε μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και οι ίδιοι) αδικούν όσους πιο πολλούς μπορούν.