Έκαναν πάρτι στις σπηλιές στους Αγίους Αποστόλους και άφησαν όλα τα σκουπίδια τους εκεί | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Το καλοκαίρι και με τον κορωνοϊό συνεχίζεται. Πλέον, με τα καταστήματα να κλείνουν στις 12 όλο και περισσότεροι νέοι αναζητούν άλλα σημεία για να συνεχίσουν τη βραδιά τους. Καταλήγουν σε πλατείες, σπίτια, παραλίες.

Μιας και όμως υπάρχει πλέον ο φόβος της αστυνομίας που μπορεί να έρθει στην παραλία, μερικοί αναζητούν “κρυσφήγετα” στα οποία δε θα κινδυνεύουν να τους ανακαλύψουν.

Φίλος αναγνώστης της εφημερίδας μας έστειλε φωτογραφίες κάτω από τα αλσάκι, στις σπηλιές των Αγίων Αποστόλων. Εκεί κάποιοι ήπιαν πολύ. Ήπιαν κρασιά, μπύρες, ουίσκι, έφαγαν σνακ, έσπασαν μπουκάλια κι άφησαν παντού σκουπίδια.

"Sponsored links"

Και τι έκαναν μετά από όλα αυτά; Μα τα άφησαν όλα εκεί και έφυγαν.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για την άθλια κατάσταση που βρίσκεται το σημείο.

Να σημειώσουμε ότι και κατά την προηγούμενη περίοδο, όταν και είχε απαγορευθεί το κολύμπι στη θάλασσα, αρκετοί ήταν αυτοί που αναζητούσαν κρυφούς κολπίσκους για να ευχαριστηθούν τη φύση. Κάποιοι ελάχιστοι άφηναν πίσω τους σκουπίδια.

Προφανώς, και σε αυτή την περίπτωση, τέτοια φαινόμενα όπως αυτό που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες, μπορούν να αυξηθούν αφού όλο και περισσότεροι νέοι θα αναζητούν σημεία στα οποία θα μπορούν να συνεχίσουν τη διασκέδασή δίχως να κινδυνεύουν με κάποιο πρόστιμο.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις