Έκαναν ρημαδιό με βαριοπούλες τη ΔΟΥ Ηρακλείου | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Αγνωστοι δράστες χρησιμοποιώντας πιθανότατα βαριοπούλες αλλά και μπογιές, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές τη νύχτα στην είσοδο της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Ηρακλείου αλλά και σε παρακείμενα καταστήματα. Στο ίδιο κτήριο να σημειώσουμε στεγάζεται και η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ηρακλείου, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος ακριβώς ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Παπαδάκης, πρόεδρος των εργαζομένων ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης ανέφερε:

“Το πρωί ήρθαμε και αντικρίσαμε την εικόνα που βλέπετε πίσω μου. Κάποιοι το βράδυ ήρθαν και πέταξαν κάποια αντικείμενα στην τζαμαρία, με αποτέλεσμα να προκληθούν οι ζημιές που βλέπετε”.

"Sponsored links"

Γιώργος Παπαδάκης Ο κ. Γιώργος ΠαπαδάκηςΔεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης για τις ζημιές, ούτε κάποιο σύνθημα που να παραπέμπει σε στοχευμένη επίθεση στη ΔΟΥ. “Είναι  κοινή είσοδος και για άλλες Υπηρεσίες, γειτνιάζουν και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Αναμένουμε την ενημέρωση από την Αστυνομία” είπε ο κ. Παπαδάκης.

Ούτως ή άλλως, οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ νιώθουν μία πίεση το τελευταίο διάστημα.

“Το μαρτυρούν και τα συνθήματα που υπάρχουν πίσω μας (όσα έχουν κολληθεί επάνω στη τζαμαρία). Μας απασχολεί ένας εύκολος αυτοματισμός που υπάρχει, ότι για όλα φταίνε οι εργαζόμενοι στις Οικονομικές Υπηρεσίες. Ούτως ή άλλως, το γεγονός αυτό έρχεται κι ως συνέχεια μιας πλειάδας τέτοιων περιστατικών, με αποκορύφωμα πριν από μερικούς μήνες το βίαιο περιστατικό στην Κοζάνη, που είχε σαν αποτέλεσμα των τραυματισμό συναδέλφων. Ελπίζω αυτό να αποδειχθεί ότι είναι ένα άσχετο περιστατικό” ευχήθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων στη ΔΟΥ Ηρακλείου.

Δείτε φωτογραφίες από την Εφορία:

Εφορία επίθεση

Εφορία επίθεση

Εφορία επίθεση

Εφορία επίθεση

Εφορία επίθεση

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις