Έκθεση φωτογραφίας στον Μαρουλά Ρεθύμνου

Κανένα σχόλιο

Ο φωτογράφος Nicholas Soumpassakis, Έλληνας της Αυστραλίας με καταγωγή από τον Μαρουλά Ρεθύμνου, η σύζυγός του φωτογράφος – ζωγράφος Sirinrampai (Maria) Prapanthawee από την Ταϋλάνδη και η ταβέρνα «Μυλόπετρα» διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «BACK TO FILM AND BACK TO NATURE».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της ταβέρνας «Μυλόπετρα» στον Μαρουλά Ρεθύμνου, από την Τρίτη 25 Αυγούστου έως την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015, 11 το πρωί – 9 το βράδυ.

Η ταβέρνα Μυλόπετρα βρίσκεται στο κέντρο του παραδοσιακού και διατηρητέου βενετσιάνικου οικισμού του Μαρουλά, χωριό σε απόσταση 9 χλμ. στα νοτιοανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου, στον δρόμο για Αρκάδι.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις