Έκτακτα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του COVID-19 από τον Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο Δήμος Χανίων προβαίνει σε έκτακτα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του COVID-19, σε συνέχεια των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Συγκεκριμένα από αύριο, Τετάρτη 26/8/2020:

  • Εντατικοποιούνται οι απολυμάνσεις και ενισχύεται η καθαριότητα σε κεντρικές πλατείες και οδούς του Δήμου Χανίων, σε Δημοτικές Υπηρεσίες και Δομές, στο Δημοτικό Γηροκομείο, καθώς και σε πολυσύχναστα σημεία, όπως το Ενετικό Λιμάνι και όλο το παραλιακό μέτωπο. Στο πλαίσιο αυτό, αύριο, Τετάρτη 26/8/2020, στις 07.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί εκτεταμένος καθαρισμός και απολύμανση σε όλη την έκταση της χερσαίας λιμενικής ζώνης του Ενετικού Λιμένα.
  • Θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή μασκών και αντισηπτικών στους ωφελούμενους του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., μέσω της ενεργοποίησης ενός έκτακτου μηχανισμού. Συγκεκριμένα από τους υφιστάμενους μηχανισμούς του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των ΚΑΠΗ-ΚΗΦΗ θα διανεμηθούν προστατευτικές μάσκες και αντισηπτικά σε ευάλωτες ομάδες.
  • Ο Δήμος Χανίων βρίσκεται κοντά στους ηλικιωμένους, στα άτομα με αναπηρία και σε όσους/ες ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και χρήζουν ψυχολογικής στήριξης. Οι συμπολίτες μας μπορούν να απευθυνθούν σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Δήμου Χανίων στα παρακάτω τηλέφωνα: 2821 3 41693-5 και στον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στο 2821 0 54650.
  • Αναστέλλεται έως και την 01/09/2020, η εξυπηρέτηση του κοινού με φυσική παρουσία στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων. Τους τελευταίους μήνες, το σύνολο των υπηρεσιών της Οικονομικής Υπηρεσίας αναβαθμίστηκαν ώστε να δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των πολιτών, ή όπου αυτό δεν δύναται, κατόπιν ραντεβού, με σκοπό την διαφύλαξη της υγείας τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών. Περισσότερες πληροφορίες:
  Τηλέφωνο Email
Τμήμα Εσόδων 28213 41756 t-esoda@chania.gr
Ταμείο 28213 41758, 2821341757 t-tameio@chania.gr
Τμήμα Δαπανών 28213 41759 t-dapanes@chania.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις