Ένας χρόνος από τον θάνατο της Φωτεινής και του Κώστα σε τροχαίο στο Φόδελε και τίποτα δεν άλλαξε

Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή κλείνει ένας χρόνος από τον θάνατο της Φωτεινής και του Κώστα σε τροχαίο στο Φόδελε Ηρακλείου. Όσο το θέμα ήταν στην επικαιρότητα και το ενδιαφέρον των πολιτών ήταν μεγάλο οι αρχές έδιναν υποσχέσεις και έδειχναν ενδιαφέρον για τη βελτίωση των συνθηκών στο σημείο στο Φόδελε αλλά και σε άλλα επικίνδυνα σημεία στον ΒΟΑΚ. Δημιουργήθηκε μάλιστα και πρωτοβουλία από πολίτες για την αναγκαιότητα τοποθέτησης μεσαίου διαζώματος.

Όμως, όταν κόπασε η βοή, όλα επέστρεψαν στους φυσιολογικούς ρυθμούς. Και στον ΒΟΑΚ φυσιολογικός είναι και ο θάνατος.

Ο θάνατος της Φωτεινής και του Κώστα συγκλόνισε τη Χανιώτικη κοινωνία. Από το τραγικό τροχαίο στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου στο ύψος του Φόδελε επέζησε η μοναχοκόρη τους, η μικρή Μαρία.

"Sponsored links"

Διατηρούσαν στούντιο φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης γάμων με το όνομα Κ+Φ Studio ενώ παλιότερα η Φωτεινή και για σειρά ετών ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Κρητικής Τηλεόρασης 1. Και ο Κώστας ήταν συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού επί σειρά ετών από τη θέση του κάμεραμαν.

fodele1

 

Εκεί γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Έκτοτε ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που μοιραζόντουσαν το ίδιο πάθος για τη φωτογραφία και τις βιντεοσκοπήσεις.

Εξαιρετικοί επαγγελματίες του είδους, δε σταματούσαν ποτέ να προσπαθούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους. Συμμετείχαν σε σεμινάρια, αγόραζαν τον εξοπλισμό για να προσφέρουν πάντα το καλύτερο. Άνθρωποι της προσφοράς, πάντα αντιμετώπιζαν τις όποιες δυσκολίες με το χαμόγελο και δεν αρνιόντουσαν ποτέ να δώσουν χέρι βοήθειας, όταν υπήρχε ανάγκη.

251400_479601312064915_119051088_n

Σήμερα, κι ενώ αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της Φωτεινής και του Κώστα, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στην ίδια περιοχή, στο ύψος του Φόδελε είχαμε άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή αυτή τη φορά ενός νέου 25χρονου ανθρώπου. Ο Λευτέρης ήταν ο συνοδηγός σε αγροτικό που συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο.

Οι νεκροί που θρηνεί η Κρήτη, οι οικογένειες που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους ανθρώπους, τα δράματα που έχουν δημιουργηθεί έχουν αιτίες και προέλευση.

Οι πολιτικές και οι πολιτικοί που τις εφαρμόζουν οι οποίες έχουν αφήσει την Κρήτη χωρίς ένα μοντέρνο αυτοκινητόδρομο και με έναν επαρχιακό σε άθλια κατάσταση, δεν είναι απλά ένα οικονομικό ζήτημα. Είναι ένα συνεχιζόμενο έγκλημα για το οποίο κάποια στιγμή οι υπαίτιοί του θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις