Έφτασαν στο Ηράκλειο και οι υπόλοιποι μετανάστες – Κρατούνται δύο άτομα

Κανένα σχόλιο

Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς έφεραν εμφανή σημάδια ταλαιπωρίας, ενώ τα βρέφη μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για παροχή καλύτερης φροντίδας.​

Έφτασαν στο Ηράκλειο και οι υπόλοιποι 19 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε ιστιοπλοϊκό σκάφος κοντά στην Ανάφη.

Νωρίτερα, είχαν καταφθάσει οι πρώτοι 53. Ανάμεσα τους , 22 παιδιά και βρέφη και 13 γυναίκες  από το Ιράκ και τη Συρία.

"Sponsored links"

Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς έφεραν εμφανή σημάδια ταλαιπωρίας, ενώ τα βρέφη μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για παροχή καλύτερης φροντίδας.

Όλοι τους  εγκαταστάθηκαν στην αίθουσα λιμενεργατών του ΟΛΗ ενώ οι 103 που φιλοξενούνταν μέχρι σήμερα βρίσκονται στον επιβατικό σταθμό καθώς θα ταξιδέψουν απόψε με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά.

Το πρωί μάλιστα έγινε σύσκεψη  παρουσία εκπροσώπων του ΟΛΗ, του δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας, της Αναπτυξιακής Ηρακλείου και του Λιμεναρχείου για  την φροντίδα και την συνεργασία, για υποδοχή, φιλοξενία και παροχή πρώτων βοηθειών και υλικών στους πρόσφυγες.

Σημειώνεται πως από τις αρχές κρατούνται  δύο άτομα, τα οποία φέρονται ως διακινητές, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει  και η διαδικασία ταυτοποίησης των υπολοίπων μεταναστών.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today