Αίτημα για πρόβλεψη αναβάθμισης της σύνδεσης αερολιμένα Χανίων με τον νέο ΒΟΑΚ

Κανένα σχόλιο

Την ανάγκη σύνδεσης του αερολιμένα Χανίων με τον καινούργιο ΒΟΑΚ επισημαίνουν οι βουλευτές Χανίων, Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης σε αναφορά που κατέθεσαν προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη.

Συγκεκριμένα, οι δύο βουλευτές αξιοποίησαν την κοινή επιστολή του Περιφερειάρχη Κρήτης και του Δν/ντα Συμβούλου του ΟΑΚ ΑΕ προς τον Υπουργό, που αφορά τη συμπερίληψη της σύνδεσης του αερολιμένα Χανίων με τον ΒΟΑΚ στη σύμβαση για τη «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του ΒΟΑΚ στο τμήμα Χανιά – Ηράκλειο».
Στο κείμενο της επιτολής επισημαίνεται πως στο πλαίσιο των διαδικασιών που έχουν δρομολογηθεί σχετικά με την υλοποίηση του έργου του νέου ΒΟΑΚ «κρίνεται ως απόλυτης προτεραιότητας και ιεράρχησης από πλευράς οδικής ασφάλειας, να συμπεριληφθεί στο έργο και η οδική αναβάθμιση της σύνδεσης μεταξύ του αερολιμένα Χανίων με τον ΒΟΑΚ μήκους 13,7 χιλιομέτρων».

Σημειώνεται τέλος, πως για το συγκεκριμένο οδικό κομμάτι, εκπονείται ήδη μελέτη από την Περιφέρεια Κρήτης.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις