14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

«Αιδώς Αργείοι»! Αξιοποιείστε την κόρη σας κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Είναι όμορφη; Τι κάθεστε; Εμπρός, βρείτε της νταβατζή. Θα τα κονομά και αυτός και σεις.

Δεν ντρέπεστε βρεεέ!

Πού είναι οι καιροί άχρηστοι, κυνικοί, ασυνείδητοι, μοιραίοι, που φωνάζατε στις πλατείες: «Πουλήσατε νησιά, πουλήσατε λιμάνια, πουλήστε και τη μάννα σας και φύγετε τσογλάνια»!

Τώρα ξεπουλάτε εσείς τη μάννα σας. Ξεπουλάτε τη Μακεδονία μας που είναι Ελληνικότατη από προϊστορικών χρόνων. Ποιος σας είπε βρε, ότι άλλη ήταν η Μακεδονία της αρχαιότητας και άλλη τώρα; Ξεκινά η ρίζα της απ’ το μακρινό παρελθόν φτάνει στο παρόν και θα είναι στο μέλλον. Δηλαδή; Πώς είναι άλλη; Έπεσε απ’ τον ουρανό κομήτης και την εξαφάνισε; Και μετά φύτρωσε μια άλλη; Τι είναι αυτά που ισχυρίζεστε προδότες;

Τώρα σ’ όλη την Ελλάδα πουλάτε χιλιάδες ακίνητα, αρχαιολογικούς χώρους, ιστορία, αγώνες, ποταμούς αιμάτων. Τι πουλάτε βρε; Ό,τι δεν σας ανήκει; Ποιοι είστε εσείς βρέεε; Ποιος θα σας γνώριζε αν δεν σας ψηφίζαμε; Γι’ αυτό σας ψηφίσαμε ή για ακριβώς το αντίθετο! Για να προστατεύσετε τα τιμαλφή μας! Για να προστατεύσετε την ψυχή μας!

Θυμάμαι τον αείμνηστο Ανδρέα και την ρήση του και ανατριχιάζω: «Λαέ της Μακεδονίας, το όνομά μας είναι η ψυχή μας». Την ψυχή μας πουλάτε μοιραίοι, φτηνοί, ασήμαντοι, ρηχοί, μικροί, τόσο μικροί!
Δεν θα μείνει έτσι αυτό!

Τέσσερεις βουλευτές στα Χανιά πούλησαν τα Χανιά ολόκληρα και την ιστορία τους! Πώς υπογράψατε βρέεε; Για να μείνετε βουλευτές; Για να πηγαίνετε στις εκδηλώσεις, να σας γλείφουν οι γλείφτες και να τρώτε στα τραπέζια που σας κάνουν; Δεν ντρέπεστε βρεέε; Δεν έχετε ψυχή εσείς;

Τι διαφέρετε εσείς από τους συνεργάτες των κατακτητών στην Κατοχή; Προδότες και αυτοί, προδότες και σεις! Κατακτητές και τότε, κατακτητές και τώρα! Συνεργάτες και τότε, συνεργάτες και τώρα!

Τότε, ποιος προδότης παραδεχόταν την προδοσία του; Κανείς! Έλεγαν: «Οι συνθήκες είναι τώρα έτσι. Επωφελούμεθα και αξιοποιούμε τις διαμορφωμένες καταστάσεις»! Τα ίδια ακριβώς λέτε και τώρα! «Αξιοποιούμε, δεν ξεπουλάμε»

197 ακίνητα. Η ψυχή μας!

Ποιος είναι αυτός που θα ορίσει την διαφορά;

Αξιοποιείστε λοιπόν και τις κόρες σας. Αν είναι όμορφες αξιοποιείστε τις! Δώστε τις και θα μοιράζεστε τα κέρδη με τον νταβατζή! Μόνο αυτές σας ανήκουν. Αξιοποιείστε τις λοιπόν! Γιατί μόνο αυτές σας ανήκουν. Τίποτ’ άλλο δεν σας επιτρέπομε να αγγίξετε!
Και αν το κάνετε, θα ‘ρθει η ώρα που θα δικαστείτε γι’ αυτό!

Ένας – ένας, όλοι σας! Κάτω τα χέρια σας απ’ την ψυχή μας!

Αντιγόνη Βρετουδάκη

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...