Ακυρώθηκε η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕΚ στα Χανιά λόγω οξείας γαστρεντερίτιδας του πρωταγωνιστή

Κανένα σχόλιο

Δεν πραγματοποιήθηκε η σημερινή παράσταση του έργου “Θεσμοφοριάζουσες” του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης λόγω οξείας γαστρεντερίτιδας του πρωταγωνιστή.

Το συγκεκριμένο γεγονός γνωστοποιήθηκε μόλις μία ώρα πριν την παράσταση με αποτέλεσμα θεατές να βρεθούν στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου όπου και ενημερώθηκαν ότι η σημερινή παράσταση δε θα πραγματοποιηθεί.

Σε σχετική ανακοίνωση το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ενημερώνει ότι:

"Sponsored links"

Όσοι έχουν εισιτήρια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε από τις δύο επόμενες παραστάσεις Πέμπτη 2/8 και Παρασκευή 3/8/2018 (παρακαλούμε προσερχόμενοι στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου να περνάτε από το ταμείο ώστε να δοθεί νέα αριθμημένη θέση, το ταμείο θα ανοίξει στις 19:00), ενώ όσοι επιθυμούν να τα εξαργυρώσουν μπορούν να το πράξουν στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις