«Αλλάξτε συμπεριφορές: ΑνακυκλωSOSτε» από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου με τη συμμετοχή 208 μαθητών από τον Αποκόρωνα

Κανένα σχόλιο

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Βάμου προχωράει στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Αλλάξτε συμπεριφορές: ΑνακυκλωSOSτε» (στα πλαίσια του Περιφερειακού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το θέμα αυτό που συντονίζεται από το ΚΠΕ Βάμου.) για την περίοδο του Ιανουαρίου του 2020 αποκλειστικά για σχολεία του Δήμου Αποκορώνου.

Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιοχή μας και θέλοντας να συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση των πολιτών ξεκινώντας από τα σχολεία για την προώθηση της μείωσης των απορριμμάτων, της επαναχρησιμοποίησης και της ανακύκλωσης.

Το πρόγραμμα αυτό θα είναι μονοήμερο και θα υλοποιείται στο χώρο του σχολείο.

"Sponsored links"

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση του θέματος και εναλλακτικών λύσεων για το πρόβλημα των απορριμμάτων (ή κουκλοθέατρο για νηπιαγωγεία) και εργαστήριο επαναχρησιμοποίησης υλικών.

Στο πρόγραμμα αυτό θα λάβουν μέρος 208 μαθητές και 20 εκπαιδευτικοί από 7 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αποκορώνου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις