Αλλαγές και στο ΚΕΠ Δήμου Χανίων λόγω κορωνοϊού

Κανένα σχόλιο

Από τη Διεύθυνση του ΚΕΠ Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, από σήμερα 26/3/2010 το ΚΕΠ:

Θα εξυπηρετεί από 8.00πμ. έως 3.00μ.μ, Δευτέρα έως Παρασκευή στη δ/νση Κυδωνίας 29. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2821341800

 Θα λειτουργεί με κλειστή είσοδο και θα παρέχει εξυπηρέτηση δια ζώσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟ-ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ) και μόνο για ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ, η οποία θα βεβαιώνεται από τον προϊστάμενο/υπεύθυνο του ΚΕΠ.

"Sponsored links"

 Θα διεκπεραιώνει τα ηλεκτρονικά αιτήματα που θα υποβάλλονται είτε μέσω της πύλης “ΕΡΜΗΣ” είτε με την αποδοχή τηλεφωνικών αιτήσεων όπου αυτό είναι εφικτό.

Για την νόμιμη μετάβαση του αιτούντος στο ΚΕΠ, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιβεβαίωση του επείγοντος χαρακτήρα της αίτησης από το αρμόδιο ΚΕΠ, το οποίο και θα ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο για την έγκριση της μετάβασης του με κάθε πρόσφορο τρόπο (μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο, μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο, αποστολή απλής αλληλογραφίας).

Ο πολίτης ο οποίος ΔΕΝ έχει ακολουθήσει την προηγούμενη διαδικασία ΔΕΝ έχει δικαίωμα εισόδου στο ΚΕΠ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις