Αμετακίνητος οδηγός αστικού ΚΤΕΛ Χανίων, πέταξε φοιτήτρια έξω από το λεωφορείο για 0,20 λεπτά

Κανένα σχόλιο

Η συμπεριφορά πολλές φορές οδηγών στο αστικό ΚΤΕΛ Χανίων δεν είναι και η καλύτερη. Μία τέτοια περίπτωση κακής συμπεριφοράς καταγγέλθηκε σήμερα στην εφημερίδα μας.

Σύμφωνα με την καταγγελία φοιτήτρια επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με προορισμό τη Χαλέπα την Παρασκευή. Είχε μαζί της το εισιτήριο των 0,60 ευρώ καθώς δικαιούται έκπτωσης ως φοιτήτρια. Όμως, όταν εισήλθε στο λεωφορείο ο οδηγός άρχισε να της φωνάζει ότι δεν έπρεπε να κόψει το εισιτήριο των 0,60 ευρώ αλλά των 0,80 ευρώ και απαίτησε να κατέβει από το λεωφορείο και να κόψει άλλο εισιτήριο.

Η φοιτήτρια του εξήγησε ότι έχει κάρτα, όχι όμως κέρματα ενώ δε μπορεί να καθυστερήσει αφού έπρεπε να πάει οπωσδήποτε στη δουλειά και αν δε μπορούσε να πάει, θα είχε συνέπειες. Ο οδηγός όμως αδιαφόρησε και αφού πρόσβαλε τη φοιτήτρια την εξώθησε σε έξοδο από το λεωφορείο.

"Sponsored links"

Όλα αυτά για 0,20 ευρώ…

Για να κάνουμε ξεκάθαρα τα πράγματα, δεν είμαστε υπέρ στο να μην πληρώνονται εισιτήρια για τις μετακινήσεις των πολιτών, όμως καλό είναι να υπάρχει και λίγο ανθρωπιά και κατανόηση. Προφανώς η φοιτήτρια δεν ήθελε να ταξιδέψει τσάμπα εφόσον πλήρωσε εισιτήριο. Ζούμε σε μία εποχή πολύ ιδιαίτερη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι πάρα πολύ σοβαρά. Προφανώς τα 0,20 λεπτά δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα…

Με 0,20 ευρώ δεν παίρνεις ούτε τσίχλα… Για όνομα του θεού…

Τα αναλυτικά στοιχεία της καταγγελίας υπάρχουν στη διάθεση της εφημερίδας μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις