«Ανάσα» σε 2.000 ανέργους στην Κρήτη μέσω της κοινωφελούς εργασίας

Κανένα σχόλιο

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα απασχόλησης που έχει προκηρυχθεί τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να δώσει ανάσα σε πάνω από 1.900 ανέργους και στην Κρήτη.

Οι τελικές δοκιμές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας θα υποβληθούν οι αιτήσεις έχουν γίνει και η ανακοίνωση του προγράμματος είναι θέμα χρόνου.

Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 60.000 άνεργοι σε όλη τη χώρα θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον ελπίζοντας στην εξασφάλιση μιας θέσης εργασίας έστω και ορισμένου χρόνου.

"Sponsored links"

Τα κριτήρια επιλογής των δικαιούχων κοινωνικά και οικονομικά.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας οι ειδικότητες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι:

Γεωπόνοι – Δασολόγοι, Κοινωνικοί λειτουργοί – Ψυχολόγοι, Διοικητικοί υπάλληλοι, Μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων, Κτηνίατροι, Πτυχιούχοι Πληροφορικής, Βιβλιοθηκονόμοι, Αρχαιολόγοι, Νοσηλευτές, τεχνικοί και δεκάδες άλλες πανεπιστημιακής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις