Ανοιχτή Συνέλευση της περιφερειακής παράταξης της Ανυπόταχτης Κρήτης την Κυριακή στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Η Ανυπόταχτη Κρήτη θα πραγματοποιήσει συνέλευση την Κυριακή 30/6 και ώρα 12:30μμ στον χώρο «Φυλλοσοφίες», πλατεία Λιονταριών στο Ηράκλειο.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Μετά και το πέρας των περιφερειακών εκλογών στις οποίες εξασφαλίσαμε για ακόμα μία φορά την παρουσία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, παραμένουμε πιστοί στις διακηρύξεις μας για δημοκρατική λειτουργία και παρέμβαση τόσο μέσα αλλά κυρίως έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

"Sponsored links"

Γι’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του νησιού, τους νέους και τις νέες, στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες των τοπικών κινημάτων να παραβρεθούν στη συνέλευση, ώστε να σχεδιάσουμε από κοινού την επόμενη μέρα. Χωρίς καμία αυταπάτη για την παρούσα και την όποια επόμενη κυβέρνηση, γνωρίζουμε πως η επίθεσηκυβερνήσεων-κεφαλαίου-ΕΕ προς τα εργατικά τα δημοκρατικά δικαιώματα και το περιβάλλον θα συνεχιστεί με αυξανόμενη ένταση και στο νησί μας.

Δεν συμβιβαζόμαστε με την «ανάπτυξη» που έχει μετατρέψει την Κρήτη σε «γαλέρα» εργαζομένων στον τουρισμό και όχι μόνο. Δεν θα ανεχτούμε να παίζονται πολεμικά παιχνίδια ανάμεσα στα ολιγοπώλια του πετρελαίου δίπλα μας. Δεν θα ανεχτούμε την καταστροφή της φύσης του νησιού για τη δημιουργία ιδιωτικών αεροδρομίων και υπερμεγεθών ξενοδοχείων.

Οι λαϊκές ανάγκες θα μπουν σφήνα στα σχέδια τους!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις