Αντώνης Ροκάκης: «Ο μισθός του προέδρου του ΕΒΕΧ θα δίνεται σε 12 ιδρύματα του νομού»

Κανένα σχόλιο

Τελευταίες επαφές πριν τις εκλογές είχε ο Αντώνης Ροκάκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου.

Συνάντηση με μέλη του συλλόγου «Ιάρδανος» στον Πλατανιά

Στον Πλατανιά ο κ. Ροκάκης συναντήθηκε με μέλη του συλλόγου επιχειρηματιών και καταστηματαρχών του Δήμου Πλατανιά «Ο Ιάρδανος», με τους οποίους συζήτησαν τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσο και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν.

"Sponsored links"

Με τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη

Επόμενος σταθμός του κ. Ροκάκη και των συνεργατών του ήταν ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης, με τον οποίο είχαν μια αρκετά φιλική συζήτηση περί επιμελητηρίου, αλλά και γενικότερα για τις εξελίξεις σε τοπικό επίπεδο. Όπως είπε ο κ. Μαλανδράκης χαρακτηριστικά «Την επόμενη μέρα σας θέλουμε δίπλα μας και γνωρίζουμε καλά ότι θα κάνετε αυτό που πρέπει για να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο ο Δήμος μας». Ο κ. Ροκάκης από την πλευρά του τόνισε «Στις 14 του μηνός θα βάλουμε Μαζί τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για όλο το νομό. Στοχεύουμε στην υπεραξία του δήμου Πλατανιά, στην ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξή του. Η στόχευση Δήμαρχε είναι κοινή και να είστε σίγουρος ότι όλα αυτά θα επιτευχθούν με την άψογη συνεργασία μας».

Στους Γιατρούς του Κόσμου

Το παζάρι των Γιατρών του Κόσμου επισκέφθηκε ο κ. Ροκάκης, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με την υπεύθυνη του ιατρείου κ. Ελευθερία Μουλουδάκη, αλλά και εθελοντές της οργάνωσης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις δράσεις του πολυιατρείου. «Σας συγχαίρω για το πολύτιμο έργο σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι Άνθρωποι σαν κι εσάς προσφέρουν ανιδιοτελώς τα μέγιστα για τη στήριξη της ανθρώπινης ζωής. Τα λόγια βέβαια σε αυτές τις περιστάσεις είναι φτώχεια. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ σε πρώτη φάση είναι ο μισθός του προέδρου του επιμελητηρίου να μοιραστεί σε 12 ιδρύματα και οργανώσεις του νομού που έχουν ως επίκεντρο την αλληλεγγύη και τη στήριξη των ανθρώπων! Οι Γιατροί του Κόσμου θα βοηθηθούν γιατί το έργο τους πρέπει να συνεχιστεί. Το έχουμε ανάγκη ως κοινωνία!».

Στο κολυμβητήριο

Με γονείς αθλητών του κολυμβητηρίου συναντήθηκε ο κ. Ροκάκης, οι οποίοι του εξέθεσαν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προσπάθειες που καταβάλλουν προκειμένου τα παιδιά τους να έχουν τη δυνατότητα της άθλησης και του πρωταθλητισμού. «Κ. Ροκάκη γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για τον αθλητισμό. Το έχετε αποδείξει αυτό και δυστυχώς δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε να μας ακούσετε και ζητάμε τη στήριξή σας», είπαν χαρακτηριστικά στον κ. Ροκάκη αρκετοί γονείς. «Ανεξάρτητα από το αν θα είμαι πρόεδρος του επιμελητηρίου ή όχι στις 14, θα έχετε τη στήριξή μου. Άλλωστε γνωρίζετε ότι έχω ιδιαίτερη σχέση με τη θάλασσα και δεν μπορώ να δεχτώ το γεγονός ότι 1000 οικογένειες περίπου, στηρίζουν τα παιδιά μας χωρίς τη βοήθεια που θα όφειλε το κράτος και οι φορείς να τους παρέχουν. Αυτό που σας εγγυώμαι αν εκλεγώ πρόεδρος του ΕΒΕΧ -πέραν της προσωπική στήριξης-, είναι ότι οι φορείς θα «αναγκαστούν» να ενισχύσουν τον αθλητισμό γιατί θα πιεστούν».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις