Αντ. Μπαλωμενάκης: “Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να μην ξέρει ότι στις εργασιακές σχέσεις δεν υπάρχουν ισότιμοι συνομιλητές. Εξ´ ορισμού η πλευρά των εργαζομένων είναι υποδεέστερη, άρα ευάλωτη σε εκβιασμούς”

Κανένα σχόλιο

Με ένα σύντομο κείμενο σχολίασε ο Χανιώτης βουλευτής Αντώνης Μπαλωμενάκης τον λόγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη περί 7ήμερης εργασίας, εφόσον υπάρχει συμφωνία εργοδοτών – εργαζόμενων:

ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ…

Πίστευα όπως και πολλοί άλλοι ότι μετά το διασυρμό που υπέστη την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή για τις αντεργατικές/αντικοινωνικές προγραμματικές θέσεις της ΝΔ , ο κ. Μητσοτάκης θα ήταν πιο προσεκτικός τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές .

"Sponsored links"

Αυτό που είπε χθες για τη δυνατότητα να «συμφωνηθεί» 7ήμερη εργασία , έδειξε ότι δεν του ξεφεύγουν και ας προσπαθεί σήμερα το γραφείο τύπου του να το αποδώσει σε λεκτικό ολίσθημα .

Δεν μπορεί να μην ξέρει ότι στις εργασιακές σχέσεις δεν υπάρχουν ισότιμοι συνομιλητές , έξ´ ορισμού η πλευρά των εργαζομένων είναι υποδεέστερη άρα ευάλωτη σε εκβιασμούς . Προφανώς έδωσε για μια ακόμα φορά εξετάσεις. Αδιαφορώντας ότι οι δικοί του για να το μαζέψουν μας είπαν ευγενικά ότι «άλλα ήθελε να πει και άλλα είπε ».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις