Αποφυλακίζεται ο Στάθης Μπούκουρας

Κανένα σχόλιο

Για τη δικαστική κρίση μέτρησε το γεγονός ότι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, που είχε εκλεγεί με τη Χρυσή Αυγή, έχει κρατήσει αποστάσεις από τη ΧΑ και έχει καταδικάσει πολλές μεθόδους της.

Αποφυλακίζεται, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος εξελέγη με τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, όμως ανεξαρτητοποιήθηκε στα μέσα Μαρτίου.

Οι δικαστές έκριναν πως ο βουλευτής πρέπει να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, επιβάλλοντάς του χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ αλλά και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

"Sponsored links"

Για τη δικαστική κρίση μέτρησε το γεγονός ότι ο κ. Μπούκουρας έχει κρατήσει αποστάσεις από τη Χρυσή Αυγή και έχει καταδικάσει πολλές μεθόδους της.

Υπέρ της αποφυλάκισης Μπούκουρα είχε ταχθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής θα συμμετάσχει στις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, κάτι που είχε αποφασιστεί ούτως ή άλλως, με δεδομένο ότι οι εισαγγελικές Αρχές είχαν αποφασίσει να δώσουν το δικαίωμα συμμετοχής στις ψηφοφορίες τόσο στον κ. Μπούκουρα όσο και στους προφυλακισμένους βουλευτές της ΧΑ.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι με τα μέχρι τώρα στοιχεία, προτίθεται να ψηφίσει “ΝΑΙ” στην υποψηφιότητα της κυβέρνησης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις