Από Δευτέρα η Γαύδος θα έχει δάσκαλο

Κανένα σχόλιο

Χωρίς δάσκαλο παραμένει το δημοτικό σχολείο της Γαύδου εδώ και τρεις εβδομάδες, με τα παιδιά μάταια να … περιμένουν στα θρανία τους.

Την περασμένη Τετάρτη, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τη δεύτερη φάση αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι έχουν περιθώριο ως σήμερα να παρουσιαστούν στις διευθύνσεις εκπαίδευσης που προσλαμβάνονται.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Γιώργο Τερζάκη, οι τοποθετήσεις θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο και την ερχόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ένας νέος εκπαιδευτικός θα πάει στη Γαύδο. «Οπωσδήποτε θα πάει δάσκαλος στη Γαύδο, τη Δευτέρα θα είναι εκεί», τόνισε.

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται πως ήταν 17 Σεπτεμβρίου όταν έγινε γνωστό ότι η δασκάλα, που είχε τοποθετηθεί στο σχολείο, τελικά αποχώρησε από τη θέση της.

Εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις