“Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια”

Κανένα σχόλιο

Τρελό προσπαθούν όλοι να βγάλουν τον Πάνο Καμμένο, αλλά η λαϊκή σοφία λέει “από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια”, και έχουμε την υποψία ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν έλεγε ψέμματα…

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Αλεξανδρούπολη είχε χρησιμοποιηθεί ως «τράνζιτ» αμερικανικών ελικοπτέρων προς την Ανατ. Ευρώπη και φαίνεται ότι η συγκεκριμένη οδός θα χρησιμοποιηθεί ξανά.

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, ήδη σταθμεύουν drones τύπου MQ-9 και σκοπός των Αμερικανών είναι να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις για συχνές μετασταθμεύσεις, ακόμα και μεγαλύτερων αεροσκαφών, όπως φάνηκε από την πρόσφατη στάση που έκαναν εκεί για λίγες ημέρες δύο F-22 Raptor.

"Sponsored links"

Όσον αφορά  την Κάρπαθο μπορεί μεν να μη δημιουργηθεί κάποια βάση όμως υπάρχουν σχεδιασμοί για εγκαταστάσεις για την “ανάπαυση” και “διασκέδαση” των πληρωμάτων του 6ου Στόλου (Morale, Welfare and Recreation).

Η συγκεκριμένη συζήτηση δείχνει, βεβαίως, ότι οι αμερικανικές δυνάμεις δεν ήρθαν για να φύγουν, αλλά αντιθέτως αναζητούν χώρο για την εγκατάσταση μεγαλύτερων αποσπασμάτων, όπως αναφέρει και η Καθημερινή.

Η Κρήτη, όχι μόνο η Σούδα αλλά και το Καστέλι και το Τυμπάκι, βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ενόχληση της κυβέρνησης δεν αφορά τόσο το αληθές αυτών που ειπώθηκαν, αλλά τη χρονική συγκυρία και τον τρόπο.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις