Αρ. Συγγελάκης: Γερμανικές οφειλές… Ιστορική δήλωση που προμηνύει εξελίξεις | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Τη δήλωση του Γερμανού Προέδρου, Γιόακιμ Γκάουκ, ότι η χώρα του οφείλει να εξετάσει τις ιστορικές της ευθύνες έναντι της Ελλάδας, χαιρέτισε ο Αριστομένης Συγγελάκης, μέλος του «Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα».

Σε συνέντευξή του στον Κρήτη FM 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο κ. Συγγελάκης, τόνισε ότι μετά από πολλά χρόνια αγώνων, επιτέλους, υπάρχει σαφής στροφή υπέρ του ελληνικού αιτήματος.

Στην Ελλάδα κάποτε πλούτισαν και γερμανικές επιχειρήσεις, ως εκ τούτου θα έπρεπε «να καταβάλλουν χρήματα στο ταμείο και εταιρίες», όπως έγινε και με το Ίδρυμα Καταναγκαστικών Εργατών που δημιουργήθηκε το 2000. «Θα ήταν ένα καλό μοντέλο», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, ο κ. Συγγελάκης.

"Sponsored links"Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις