Αυγ. Ζενάκος: Το στοίχημα Τσίπρα και οι σκληρές διαπραγματεύσεις | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Η επιλογή του Παύλου Παυλόπουλου εύλογα εγείρει ερωτήματα στους ψηφοφόρους της αριστεράς, συνιστά ωστόσο μια εύστοχη πολιτική κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, η οποία οδηγεί στην απομόνωση τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τα ακροδεξιά στοιχεία που έχουν μέχρι σήμερα βρει εύφορο έδαφος στη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνει σε συνέντευξή του στον Κρήτη FM 101.5 ο υπεύθυνος σύνταξης του περιοδικού UNFOLLOW, Αυγ. Ζενάκος.

Το επόμενο διάστημα η νέα κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει την ολομέτωπη επίθεση του γερμανικού κατεστημένου, αλλά και των «εγχώριων» συμφερόντων, υπογραμμίζει ο κ. Ζενάκος.

subscribe στο youtube κανάλι του kritifm1015 |

"Sponsored links"
Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις