Αυξήσεις το 2011 μόνο στα κόμματα

Κανένα σχόλιο

Κύριε Διευθυντή, στην έγκριτον εφημερίδα σας και στο φύλλο της 13-1-2012 αναφέρεσθε ότι είναι καταχρεωμένα τα κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, σε άρθρο με τον τίτλο: «Αυξήσεις το 2011; Μόνο στα κόμματα». Θα ήθελα να προσθέσω ότι οι «300 εθνοπατέρες» όλων των αποχρώσεων κάποτε θα μπορεί να εξοφλήσουνε τα χρηματικά ποσά που οφείλουνε.

Ποτέ όμως δεν μπορούνε να εξοφλήσουνε για την εθνική καταστροφή που δημιουργήσανε και την οποία χρεωθήκανε. Ούτε και η χώρα μας δεν μπορεί να επουλώσει τις πληγές που της άνοιξαν ούτε σε ένα αιώνα γιατί εμείς γυρίσαμε μισό αιώνα πίσω. Μα μόνο η χώρα μας κατάφερε τόσο πισωγύρισμα. Και αποδεικνύουνε ότι δεν είναι έστω σαν επαγγελματίες στην πολιτική όπου να ανταποκρίνονται στην ανηλημένη υποχρέωση, μα σαν αντίπαλο δέος του λαού αφού τον προδίδουνε και τον πουλούνε. Τώρα που ξεζουμίζουνε και τον κατώτερο μισθό, αυτοί με μεγάλη αναλγησία αυξάνουνε τις χορηγίες στα κόμματα. Εδώ συμφωνούνε. Και αυτοί που παριστάνουνε τους σοσιαλιστές, ξεχνούνε ότι στον σοσιαλισμό «πρέπει να προσφέρει καθένας ότι μπορεί και να παίρνει ότι του είναι απαραίτητα».

Κατά την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, καθώς είπε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιαννίτσης στον βουλευτή κύριο Αυγενάκη, μας στοίχισαν τα κόμματα 660.000.000 ευρώ από τον ιδρώτα του δύσμοιρου Ελληνικού Λαού. Τους πληρώναμε, δημιουργήσανε εθνική κρίση. Δεν είναι ανάγκη να κινητοποιούνε σε μεγάλες συγκεντρώσεις του κόσμου, να ακούει ψέματα. Δεν πιστεύομε στα αυτιά. Πιστεύομε στα μάτια μας.

"Sponsored links"

Στην κρίση δεν είναι αμέτοχα τα μικρά κόμματα γιατί με τον τρόπο τους υποσκάφτουνε τα θεμέλια του κράτους. Δεν σέβονται το σύνταγμα, κάποια κόμματα, ούτε τους κανονισμούς της βουλής «…να δραστηριοποιηθείτε με στόχο την Κυβέρνηση και το Κράτος…» λένε παριστάνοντας τους «προστάτες του λαού».

Ας υπήρχε τρόπος να αρχίσει πολιτική, από μηδενική βάση. Όσοι πέρασαν από την Βουλή, αν κάποιοι δεν ευθύνονται για κλεψιές και σκάνδαλα, ευθύνονται γιατί όταν βλέπανε ότι έρχεται η καταστροφή δεν αντέδρασαν. Αν δεν το βλέπανε κοιμώνταν και μέσα και έξω της Βουλής. Λένε ότι σε κάθε κανόνα υπάρχει εξαίρεση. Όταν τα πάντα πισωγυρίζουν, μόνο οι χορηγίες των κομμάτων αυξάνονται, κατ’ εξαίρεση.


Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Γεννήθηκε στην κοινότητα Ασφένδου στις 31 Δεκεμβρίου 1926 και διετέλεσε για πολλά χρόνια γραμματέας της κοινότητας. Έχει συγγράψει πλήθος βιβλίων μέσω των οποίων μαθαίνουμε τα ήθη και τα έθιμα όχι μόνον των Σφακιών αλλά όλης της Κρήτης. Έργα του "Κοινότης Ασφένδου Σφακίων", "Περιπλοκάδια", "η Κρήτη στο πρόσφατο παρελθόν", "Σφακιανή Λαογραφία" κ.α. Τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών για το έργο του "Περιπλοκάδια" με Α΄έπαινο και το βιβλίο του "Μαντιναδοποιημένες παροιμίες τση Κρήτης" απέσπασε το Β΄έπαινο. | Περισσότερα άρθρα και δημοσιεύσεις μου θα βρείτε εδώ

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις