Αυτή είναι η Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα που κέρδισε τον διαγωνισμό του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα για το 2018.

Οι βιτρίνες αξιολογήθηκαν από την Αρχιτέκτονα Κατερίνα Νιάνιου και τον Διακοσμητή Σπύρο Μανουσέλη.

Νικητής αναδείχτηκε το κατάστημα Σκαλιδάκης Cretan Knifes στην οδό Καραϊσκάκη 13-15.

"Sponsored links"

Η βράβευση έγινε στο κατάστημα Creta nKnifes την Παρασκευή και ώρα 18:30 από την διοίκηση του εμπορικού συλλόγου και ιδιαίτερα από το νέο μέλοςτου συμβουλίου μας Δεσποινίς Αντωνία Μαρκουλάκη.

Ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων ευχαριστεί θερμά τους αξιολογητές και ελπίζει πως ο θεσμός αυτός θα συνεχιστεί ,θα δίνει μια ξεχωριστή νότα στις εορτές και ένα κίνητρο να στολίζονται κάθε χρόνο όλα τα τοπικά καταστήματα.

Καλές γιορτές με υγεία!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις