Αυτοί είναι οι άνθρωποι της παρέλασης της 25η Μαρτίου στα Χανιά | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Δίχως απρόοπτα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση στα Χανιά για τη διπλή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της επετείου της επανάστασης του 1821.

Πολλοί οι πολίτες που παρακολούθησαν την παρέλαση, καθώς και επίσημοι, μεταξύ αυτών ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Σταθάκης αλλά και η πρώην Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Βάμβουκας και πλήθος άλλων επισήμων.

Πολίτες, σχολεία, οργανώσεις, ένοπλες δυνάμεις και σωματεία που παρήλασαν, αλλά και πλανόδιοι που πουλούσαν από πλαστικές σημαίες μέχρι μπαλόνια και μαλλί της γριάς, συνέθεσαν την εικόνα της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στα Χανιά που πέρα από ένας τρόπος να τιμούμε τους προγόνους μας έχει και το αποτύπωμα μιας μεγάλης λαϊκής γιορτής.

"Sponsored links"

Δείτε φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις