Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της “δημιουργίας … ξανά” στην Κρήτη που στόχο έχει να στηρίζει την μεταρρυθμιστική προσπάθεια από την επόμενη κυβέρνηση

Κανένα σχόλιο

Στην Κρήτη η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ συμμετέχει, με στόχο, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: “Να αποτελεί τη φωνή της λογικής, της δικαιοσύνης και της ανάπτυξης και να βάλει «πλάτη» σε όποια ουσιαστική μεταρρυθμιστική προσπάθεια επιχειρηθεί από την επόμενη κυβέρνηση”.

Πιο αναλυτικά:

Υποψήφιοι Ηρακλείου:

"Sponsored links"

1. Ανδριανάκη Ευσταθία του Ελευθερίου
2. Ψαράκης Εμμανουήλ του Ιωάννη

Υποψήφιοι Λασιθίου:

1. Ανδρουλιδάκης Ματθαίος του Γεωργίου
2. Μαύρου Ελένη του Δημητρίου

Υποψήφιοι Ρεθύμνης:

1. Ανδρουλιδάκης Νεκτάριος του Γεωργίου
2. Ιορδάνου Δέσποινα του Χαραλάμπους

Υποψήφιοι Χανίων:

1. Αναγνώστου Ευθαλία του Γεωργίου
2. Κοντορουχάς Γεώργιος του Δημητρίου
3. Σαράντογλου Ελένη του Γεωργίου
4. Σπυριδάκης Μίνως του Ευθυμίου

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις