Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι με την “Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά Νέα Εποχή”

Κανένα σχόλιο

O επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Κίνησης Δήμου Πλατανιά Νέα Εποχή” κ Μανώλης Ντουντουλάκης έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του στις επικείμενες εκλογές.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρει:

Ο Δήμος Πλατανιά είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα και να μπει στο τιμόνι του,  μία νέα εργατική ομάδα, η οποία έχει ολοκληρωμένο σχέδιο και αναπτυξιακό όραμα για τον τόπο.

"Sponsored links"

Μια ομάδα με φρέσκιες ιδέες, μια ομάδα με πάθος, μια ομάδα με γνώσεις…

Με ειλικρίνεια, ήθος και ξεκάθαρες κουβέντες θέλουμε ένα Δήμο προσιτό και δίκαιο σε όλους. Στόχος μας είναι να παράγουμε ουσιαστικό έργο, κοιτώντας όλους εσάς πάντα στα μάτια…

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις