Αυτοψία σε έργα υδάτινων πόρων στα Σφακιά

Κανένα σχόλιο

Σε συνέχεια της υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σφακίων και του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε.  στις 11/10/2017, ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Ζερβός Ιωάννης με τον Αντιδήμαρχο κ. Σοφούλη Πέτρο  και από την πλευρά του Ο.Α.Κ. Α.Ε. τον Δ/ντή Υδραυλικών Έργων κ Πατρελάκη Μάρκο, το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. κ. Λιβάνιο Βασίλειο, τον Μηχανικό Περιβάλλοντος κ. Παλύγος Ιωάννης, τους πολιτικούς μηχανικούς κ. Λαμπρινό Στυλιανό και Μανωλεδάκη Δημήτριο, τους Γεωλόγους κ. Σιμιτζή Βασίλειο και Πανηγυράκη Αγαμέμνωνα,  επισκέφτηκαν τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων.

Συγκεκριμένα στην περιοχή Γλυκά Νερά όπου δρομολογήθηκε μελέτη χωροθέτησης γεώτρησης για προσπάθεια εντοπισμού νερού στον υδροφόρο ορίζοντα που καταλήγει στην περιοχή.

Στη συνέχεια μετέβηκαν στις Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη και Καλλικράτη προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία και να συλλέξουν δεδομένα στα σημεία, όπου το επόμενο χρονικό διάστημα θα δρομολογηθούν κατασκευές υδατοδεξαμενών για την αντιμετώπιση των αναγκών ύδρευσης των περιοχών.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today