Αυτο-προτάσου για υποψήφιος στο Κόμμα Παπανδρέου – Μπορείς!

Κανένα σχόλιο

Δεν είναι αστείο. Ο Γιώργος Παπανδρέου και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών που ίδρυσε αναζητά υποψήφιους μέσω διαδικτύου. Στην ιστοσελίδα του κόμματος, και στην κατηγορία “εκλογές”, υπάρχει η υποκατηγορία “αυτο-προτάσεις” στην οποία ζητείται από όποιον θέλει να αυτο-προταθεί για υποψήφιος.

Το μόνο που ζητείται είναι το ονοματεπώνυμο, ένα email, ένα βιογραφικό και ένα σύντομο κείμενο όπου θα περιγράφουν γιατί θέλουν να είναι υποψήφιοι.

Δείτε σχετική φωτό από την ιστοσελίδα του κόμματος:

"Sponsored links"

tokinima-ypopsifioi

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις