Αύξηση γεννήσεων και μείωση θανάτων το 2018 στα Χανιά – Λιγότεροι γάμοι, περισσότερα σύμφωνα συμβίωσης και διαζύγια

Κανένα σχόλιο

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από τα Ληξιαρχεία του Δήμου Χανίων για την περίοδο 2014 έως 2018 δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 2018 παρουσιάστηκε μικρή αύξηση στις γεννήσεις στον Δήμο με 1.732 γεννήσεις έναντι 1.722 το 2017. Επίσης, αρκετά μειωμένος είναι ο αριθμός των θανάτων που φτάνει στους 706 ενώ κατά το 2017 οι θάνατοι έφτασαν τους 766.

Λιγότεροι οι γάμοι, και περισσότερα τα διαζύγια σε σχέση με το 2017 ενώ αξίζει να αναφέρουμε την σταθερά αυξητική τάση στα Σύμβωνα Συμβίωσης αφού από τα 10 Σύμφωνα το 2014 φτάσαμε στα 92 Σύμφωνα το 2018 όταν οι γάμοι ήταν 569.

"Sponsored links"

Αν μη τι άλλο, αποτυπώνεται και στα στατιστικά στοιχεία ότι τα Σύμφωνα Συμβίωσης πλέον αποτελούν μία ισχυρή τάση.

Αναλυτικά τα στοιχεία:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις