Α. Μπαλωμένακης : «H Ν. Δ. δεν λέει τίποτα καινούργιο στο πρόγραμμά της».

Κανένα σχόλιο

«Επανάληψη των αποτυχημένων συνταγών που οδήγησαν την χώρα στη χρεωκοπία και την κοινωνία σε απόγνωση ,προβάλλει η ΝΔ ως δήθεν νέες ιδέες στο πρόγραμμα της. Μειωμένη προστασία της εργασίας μέσω ελαστικών μορφών απασχόλησης και μια αόριστη υπόσχεση ότι «εάν και εφ’ όσον» θα επιτευχθεί ρυθμός ανάπτυξης 4% ετησίως, θα δοθεί αύξηση στους μισθούς καθώς και μια στοχευμένη, δηλαδή αποσπασματική ενίσχυση στους χαμηλοσυνταξιούχους, εμφανίζεται ως κοινωνική πολιτική.»

Με αυτό τον τρόπο τοποθετήθηκε σήμερα(20-6-2019) στην εκπομπή πρωινή βάρδια της ΕΡΤ ο κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης  σε συζήτηση για τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων

Η συντηρητική παράταξη οφείλει να διευκρινίσει πριν τις εκλογές, ποια θα είναι η συμπεριφορά της απέναντι στις δημόσιες δαπάνες και εαν  η μείωση τους την οποία εξαγγέλλει αφορά κονδύλια του κοινωνικού κράτους , την παιδεία και  την υγεία. Ως τώρα δεν το έχει κάνει και αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος που ο κ. Μητσοτάκης αποφεύγει την ευθεία τηλεοπτική αντιπαράθεση».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις