«Βάλε καλάθι στη ζωή-Λέμε ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά!»: Τουρνουά μπάσκετ 3on3 της ΚΝΕ το Σάββατο στα Στάδιο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών 26/6 η Τομεακή Οργάνωση Χανίων της ΚΝΕ οργανώνει το Σάββατο 15/6,ώρα έναρξης 5μμ,μαθητικό τουρνουά μπάσκετ 3on3 στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Στάδιο Χανίων με σύνθημα «Βάλε καλάθι στη ζωή- Λέμε ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά!».

Σε σχετικό κείμενο αναφέρει τα εξής:

Σε µια περίοδο που η ανεργία θερίζει, που αντί για µισθό παίρνουμε ψίχουλα, που το δικαίωμα στη μόρφωση, στην Υγεία, στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό χτυπιούνται, προβάλλεται η «μαστούρα» για ελευθερία!

"Sponsored links"

Μιλούν για ελευθερία όσοι μας οδηγούν στη σκλαβιά. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα της ΕΕ, αφού πρώτα μας στερούν κάθε ελευθερία, διαφημίζουν το δικαίωμα στην «αυτοκαταστροφή»,διοργανώνοντας και φιέστες προβολής της ναρκωκουλτούρας, με την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ανάμεσα στους διοργανωτές!

Μάλιστα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το νόμο περί «φαρμακευτικής κάνναβης» που ψηφίστηκε πρόσφατα με τη στήριξη από ΚΙΝΑΛ(ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) και Ένωση Κεντρώων, έδωσε το κατάλληλο πάτημα για τη διευκόλυνση της προπαγάνδας περί «αθώας ουσίας». Έγινε ένα επιπλέον βήμα για τη νομιμοποίηση της χρήσης γενικότερα.

Χρησιμοποιούν τον “Δούρειο Ίππο” της “θεραπευτικής χρήσης” της κάνναβης για να δρομολογήσουν τη νομιμοποίηση της χρήσης. Αποτελεί τραγική ειρωνεία να παρουσιάζονται ότι νοιάζονται για τη θεραπεία των ασθενών αυτοί που διέλυσαν τη Δημόσια Υγεία και την Κοινωνική Ασφάλιση, αυτοί που μετέτρεψαν τα φάρμακα σε πανάκριβα εμπορεύματα!Ακόμα και αν κάποιο συστατικό απομονωθεί και μπορεί να αξιοποιηθεί ιατρικά, δεν χαρακτηρίζεται “θεραπευτικό” κανένα ναρκωτικό.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν σταθερή δράση με ξεκάθαρες θέσεις ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Οι θέσεις του ΚΚΕ για «ζωή ολόκληρη κι όχι με δόσεις» είναι όπλο στη πάλη του λαού και της νεολαίας,ενάντια στο σύστημα που θέλει στην υπηρεσία του, νέους και νέες με το κεφάλι σκυφτό και το μυαλό θολό.

Η Τομεακή Οργάνωση Χανίων της ΚΝΕ καλεί τους μαθητές και την νεολαία της Πόλης μας να στείλουν μήνυμα σε όσους θέλουν την νεολαία να ψάχνει «ψεύτικους» παραδείσους. Να συμπορευτούν με την ΚΝΕ ώστε να φτιαχτεί μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά. Γιατί πραγματικά ελεύθερος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να δει καθαρά τις αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στη ζωή του.

Οι ομάδες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6980076954, 6994245983.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων θα διεξαχθούν:

Τουρνουά μπάσκετ 3on3

παιχνίδι Quizdom με τίτλο: «Ζωή ολόκληρη,όχι με δόσεις!Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις