Βελλόπουλος: Χαίρομαι που μένει εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή

Κανένα σχόλιο

«Δεν έχουμε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και χαίρομαι που οι ναζιστές μένουν εκτός Βουλής. Δεν πιστεύω ότι οι ψηφοφόροι της ΧΑ στράφηκαν στην Ελληνική Λύση. Δεν είμαστε δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, η ιδεολογία μας είναι ο Ελληνισμός», ανέφερε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελλόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως είπε ο ίδιος, «Ήρθαμε για να συνδράμουμε το πολιτικό προσωπικό, όχι για να είμαστε αρνητικοί σε όλα. Το τι θα κάνουμε σε ζητήματα όπως η εκλογή του προέδρου της Βουλής ή η συνταγματική αναθεώρηση, έχει να κάνει με τις θέσεις μας αλλά και τα ονόματα που θα προταθούν. Πάντως, συμμέτοχοι στο έγκλημα κατά των Ελλήνων με αυτούς που το διέπραξαν, εμείς δεν θα γίνουμε. Για το τι θα κάνω κατά περίπτωση, ‘κάντε με θεό, να σας κάνω προφήτη’».

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις